İşkembe kızartması yapmaya karar verdim ama ilk adımda işkembeyi temizlerken zorlandım. Temizleme aşaması gerçekten önemli mi? Dışındaki zarları ve pislikleri iyice temizlemek için en iyi yöntem nedir? Ayrıca, paneleme işlemi sırasında un ve mısır nişastasını karıştırırken nelere dikkat etmeliyim? Kızartma işlemi sırasında işkembelerin fazla yağda kalmaması için nasıl bir yöntem izlemeliyim? Servis önerileri arasında en çok hangi sosları tercih ediyorsunuz?
İşkembe kızartması yapmaya karar verdim ama ilk adımda işkembeyi temizlerken zorlandım. Temizleme aşaması gerçekten önemli mi? Dışındaki zarları ve pislikleri iyice temizlemek için en iyi yöntem nedir? Ayrıca, paneleme işlemi sırasında un ve mısır nişastasını karıştırırken nelere dikkat etmeliyim? Kızartma işlemi sırasında işkembelerin fazla yağda kalmaması için nasıl bir yöntem izlemeliyim? Servis önerileri arasında en çok hangi sosları tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz