İşkembe dolması pişirmek için düdüklü tencere kullanmak gerçekten pratik bir yöntem. 30-40 dakika gibi kısa bir sürede bu lezzetli yemeği hazırlamak mümkünken, geleneksel yöntemler daha uzun süre alıyor. İşkembenin tazeliği de pişirme süresini etkileyebilir mi? Eğer işkembemiz taze değilse, daha uzun süre mi pişirmemiz gerekir? Ayrıca, servis esnasında yoğurt eklemek, yemeğin lezzetini artırıyor gibi görünüyor. Peki, sen en çok hangi soslarla servis etmeyi tercih ediyorsun?
İşkembe dolması pişirmek için düdüklü tencere kullanmak gerçekten pratik bir yöntem. 30-40 dakika gibi kısa bir sürede bu lezzetli yemeği hazırlamak mümkünken, geleneksel yöntemler daha uzun süre alıyor. İşkembenin tazeliği de pişirme süresini etkileyebilir mi? Eğer işkembemiz taze değilse, daha uzun süre mi pişirmemiz gerekir? Ayrıca, servis esnasında yoğurt eklemek, yemeğin lezzetini artırıyor gibi görünüyor. Peki, sen en çok hangi soslarla servis etmeyi tercih ediyorsun?
Cevap yaz