İlk olarak bir tencereye 5 bardak su koyup suyu kaynatın. Su kaynadıktan sonra tavuk etini birkaç iri parçalar halinde tencerenin içerisine koyup bir miktarda su koyup tavukları haşlayın. Tavuklar haşlandıktan sonra haşladığınız suyun içerisinden çıkarıp küçük olacak şekilde doğrayın.
Doğradıktan sonra tekrar aynı tencereye koyup limon suyunu ve zeytinyağını koyun. Daha sonra 3 diş sarımsağı da ezip tavuğun içerisine koyun. Tavuk bir yandan haşlanırken tekrar sizde bir kabın içerisinde yumurta sarısını iyice çırpın. Daha sonra sütü ve unu da ekleyin. Pütürlük geçene kadar çırpmaya devam edin. Tam anlamı ile ezildikten sonra tavuğa ekleyip karıştırın. Tuz ve karabiberini ekleyip kaynayana kadar sürekli karıştırın. Eğer karıştırmaz iseniz süt kesilecektir. Buda tadının ve görüntüsünün kötü olmasına neden olur. Kaynadıktan sonra altını kapatın. Servis kaselerine aldıktan sonra pul biber ve limon suyunu sıkıp yiyebilirsiniz.
Afiyet olsun.